Køb billige fodboldstøvler på tilbud. Uncategorized Arsenal skriver Champions League-historie med femstjernet præstation i første halvleg

Arsenal skriver Champions League-historie med femstjernet præstation i første halvleg

Arsenal smadrede Lens med 6-0 i en Champions League-kamp på Emirates Stadium onsdag. The Gunners var ustoppelige i de første 45 minutter og scorede fem mål i træk for at gå videre til 16. runde.

Mikel Artetas hold kom foran efter blot 10 minutter, da Kai Havertz, i en Adidas x23 crazyfast.1 FG Fodboldstøvler, scorede fra tæt hold efter en aflevering fra Gabriel Jesus. To minutter senere fordoblede The Gunners føringen, da Jesus headede et indlæg fra Bukayo Saka i mål.

Arsenal viste ingen tegn på at give op og tilføjede endnu en scoring i det 22. minut, da Saka fyrede et fladt skud op i målhjørnet efter Martin Ødegaards indlæg. Tre minutter senere gjorde Gabriel Martinelli det til 4-0 med et glimrende curlingskud fra kanten af feltet. I det 45. minut blev Saka fældet i feltet, og Ødegaard scorede fra straffesparkspletten og afsluttede en dominerende første halvleg for Arsenal.

Føringen på fem mål var den største føring i første halvleg nogensinde for et engelsk hold i Champions League, og den hurtigste føring på fire mål nogensinde for et engelsk hold i Champions League, idet Manchester United opnåede det samme resultat mod Brøndby i 1998-99-sæsonen. Sejren giver Arsenal en uindtagelig førsteplads i gruppe B, som de vil sikre sig den 12. december, når de rejser til PSV Eindhoven.

Arsenals præstation mod Lens var en mesterklasse i offensiv fodbold. The Gunners var ubarmhjertige i deres angrebstrusler, og de var i stand til at udnytte Lens’ defensive fejl. Havertz, Jesus, Saka, Martinelli og Odegaard viste alle opmuntrende takter, som de håber at kunne fortsætte i de kommende uger.

Sejren var også et stort øjeblik for Arteta, som har været under pres i de seneste måneder. Spanieren har nu hjulpet Arsenal videre til ottendedelsfinalerne i Champions League og håber, at denne sejr vil være katalysator for en stærk anden halvdel af sæsonen.

Arsenals sejr over Lens var en mindeværdig en af slagsen. The Gunners var ustoppelige i første halvleg og vil nu forsøge at bygge videre på det i Premier League. Arteta vil være meget tilfreds med sit holds præstation og håber, at de fortsætter med at levere lignende præstationer i de kommende uger.